blog-ul oficial uCoz

uCoz: Împreună de 12 ani!

Autor: Felicia | Categorie: uCoz , 08:14 612

Cu siguranță membrii mai vechi știu că 29 octombrie este o zi specială pentru uCoz. Recent, am sărbătorit cea de-a 12-a aniversare.

Am fost atât de prinși de pregătirea următoarelor actualizări, încât abia azi publicăm postarea despre aniversarea noastră :)

Aflați mai multeNiciun comentariu

Sinteza unui început de an

Autor: Raver | Categorie: Știri , 21:28 848
Pentru că evoluția înseamnă doar inovație și dezvoltare iar stagnarea înseamnă involuție, vrem să vă mai povestim cum a mai crescut sistemul uCoz la nivel global, în ultimele luni.
De multe ori, utilizatorii ne-au solicitat o varietate mai mare a șabloanelor existente, astfel că le-am ascultat dorințele acestora și am lansat la începutul lui Februarie ucoztemplates.com. Aceasta este o galerie de template-uri realizate de utilizatori, ce înglobează ultimele tendințe în design. Am anunțat lansarea anterior și pe Forum-ul în limba română, dar știm că o reamintire este întotdeauna binevenită. Astfel, acolo puteți descărca și instala atât design-uri gratuite precum și unele de tip premium, cu plată. Momentan există aproape 200 de șabloane pe toate gusturile, iar numărul acestora va crește.
Aflați mai multeNiciun comentariu

Concurs Wedu: Website-ul personal, cartea de vizită 2.0 pentru o carieră de succes

Autor: Raver | Categorie: Concursuri , 15:38 4319
În miez de primăvară, am decis să lansăm un nou concurs care se adresează comunității Wedu, locul de întâlnire al membrilor din Consiliului elevilor cât și celorlalți tineri din România. Deoarece trăim într-o societate dinamică, în care internetul a devenit mai mult decât o formă de comunicare, nevoia unei identități în mediul online este mai mult decât necesară. Astfel, pe lângă tradiționalele rețele de socializare, există necesitatea de a confirma această identitate, prin intermediul unui website sau blog personal. Aici, se pot așterne gânduri, așeza idei despre hobby-uri diferite, scrie diverse poezii sau chiar creea un website cu știri variate din liceu sau facultate. Toate acestea vor ajuta tinerii implicați în viitoarea lor carieră, la accederea în organizații studențești, la integrarea mai facilă în câmpul muncii sau în inițierea unor diverse proiecte antreprenoriale.
Aflați mai multe103 Comentarii

Statisticile unui website și cum le putem utiliza

Autor: Raver | Categorie: Proiecte , 23:36 1683
Să spunem că aţi creat website-ul sau blog-ul, aţi creionat designul, aţi introdus pozele şi textul, site-ul a fost optimizat iar primii vizitatori au început să sosească. Care este următorul pas? Ei bine, dacă nu v-aţi instalat încă un modul de statistici, este timpul să o faceţi. De ce? Pentru că dacă numărul vizitatorilor este scăzut, fără statistici nu veţi şti exact care este situaţia. Pentru că, dacă aveți succes şi vizitatorii vin, nu veți şti dacă este un succes real, adică vizitatorii nu doar nimeresc pe site ci şi citesc ce ați publicat.
Aflați mai multeNiciun comentariu

De 8 martie sosesc noi surprize

Autor: Raver | Categorie: Știri , 11:48 1318
Pentru că astăzi este 8 Martie, dorim să oferim tuturor domnișoarelor și doamnelor care au creat website-uri în sistemul uCoz un pachet de tip Avansat timp de o lună Cadou! Tot ce trebuie să faceți este să lăsați într-un comentariu aici adresa website-ului unde doriți să activăm pachetul respectiv și în maxim 48 de ore veți primi cadoul din partea uCoz. În același timp, dorim să profităm de această frumoasă ocazie și să anunțăm câteva noi actualizări ale sistemului.
Aflați mai multeNiciun comentariu

Bun venit celor 2 milioane de website-uri!

Autor: Raver | Categorie: Evenimente , 03:26 1770
Avem plăcerea să anunțăm încă un eveniment foarte important pentru comunitatea uCoz de pretutindeni. După cum probabil știați, la începutul lui 2012 am achiziționat rețeaua românească de bloguri HaiPa, una dintre primele de acest fel din online-ul românesc. De data aceasta, a avut loc o tranzacție în Rusia, unde am preluat de la Yandex, leader-ul motoarelor de căutare din Rusia și cel de-al 4-lea mondial, Narod, serviciul său de creare și găzduire gratuită a website-urilor. Cu această ocazie, ne-am întărit poziția în piața vorbitoare de limba rusă, devenind leader-ul absolut al pieței.
Aflați mai multe2 Comentarii

Marele câștigător al concursului uCoz City Grant

Autor: Raver | Categorie: Concursuri , 15:35 1734
În articolul anterior, am anunțat câștigătorii concursului ce a reprezentat a 3-a etapă a proiectului uCoz City Grant. A fost un proiect intens, ce s-a încheiat cu un duel între cele mai bune website-uri ale orașelor și regiunilor din România. Astfel, cei care s-au dovedit a-și aprecia cel mai mult meleagurile, s-au transformat și în fericiți câștigători. Pentru că o vorbă din popor spune că "Ardealu-i fruncea", avem plăcerea să-l prezentăm pe marele câștigător al concursului uCoz City Grant, Administratorul website-ului dedicat orașului Cluj-Napoca: http://portalclujnapoca.net/. Unii dintre voi, cei foarte familiari cu sistemul uCoz, îl cunosc de pe Forum-ul utilizatorilor uCoz vorbitori de limba româna, drept bogdannn96. Drept urmare, îi mulțumim lui Bogdan pentru amabilitatea sa de a ne acorda un scurt interviu.
Aflați mai multeNiciun comentariu
« 1 2 ... 19 20 21 22 23 24 25 »