blog-ul oficial uCoz

Iată cele mai noi actualizări!

Autor: Felicia | Categorie: Știri , 11:04 438

Foarte multe lucruri s-au întâmplat de la ultima actualizare. De exemplu, printre altele, am reușit să lansăm cu succes uKit ICO! Dar, asta nu înseamnă că ne-am oprit din a îmbunătăți sistemul și de a adăuga noi elemente. Din contra, echipa noastră a lucrat continuu în tot acest timp, iar acum ne face plăcere să împărtășim rezultatele cu voi.

Aflați mai multeNiciun comentariu

uCoz în direct la ProTV

Autor: Raver | Categorie: Știri , 03:58 1366
În general, Internetul s-a fixat ca un canal de sine stătător, independent de televiziune, iar în prezent este privit mai mult ca un competitor față de ea. Asta pentru că bugetele destinate publicității online au început să crească din ce în ce mai mult în fiecare an, iar în România se estimează că, în câțiva ani, publicitatea pe internet o va depăși pe cea de la TV. Cu toate acestea, există momente în care Internetul și Televiziunea se completează în mod fericit, așa cum a fost pe data de 8 Mai, când uCoz a apărut în direct la ProTV, în cadrul emisiunii I Like IT, realizată de George Buhnici.
Aflați mai multeNiciun comentariu

S-a încălzit sistemul cu noi actualizări

Autor: Raver | Categorie: Știri , 12:19 914
Vara e tot mai aproape, de aceea continuăm să corectăm unele erori din platformă şi să efectuăm noi actualizări. După cum probabil ați ghicit, despre asta vom povesti în cele ce urmează. Aceasta este cea de-a cincea actualizare din acest an şi, bineînţeles, vor mai urma și altele! Rolul acestora este de a vă face experiența în utilizarea sistemului cât mai comfortabilă, dar și de întâmpina pe cei aproximativ 2 milioane de utilizatori noi cum se cuvine.
Aflați mai multe4 Comentarii

Sinteza unui început de an

Autor: Raver | Categorie: Știri , 21:28 881
Pentru că evoluția înseamnă doar inovație și dezvoltare iar stagnarea înseamnă involuție, vrem să vă mai povestim cum a mai crescut sistemul uCoz la nivel global, în ultimele luni.
De multe ori, utilizatorii ne-au solicitat o varietate mai mare a șabloanelor existente, astfel că le-am ascultat dorințele acestora și am lansat la începutul lui Februarie ucoztemplates.com. Aceasta este o galerie de template-uri realizate de utilizatori, ce înglobează ultimele tendințe în design. Am anunțat lansarea anterior și pe Forum-ul în limba română, dar știm că o reamintire este întotdeauna binevenită. Astfel, acolo puteți descărca și instala atât design-uri gratuite precum și unele de tip premium, cu plată. Momentan există aproape 200 de șabloane pe toate gusturile, iar numărul acestora va crește.
Aflați mai multeNiciun comentariu

Concurs Wedu: Website-ul personal, cartea de vizită 2.0 pentru o carieră de succes

Autor: Raver | Categorie: Concursuri , 15:38 4439
În miez de primăvară, am decis să lansăm un nou concurs care se adresează comunității Wedu, locul de întâlnire al membrilor din Consiliului elevilor cât și celorlalți tineri din România. Deoarece trăim într-o societate dinamică, în care internetul a devenit mai mult decât o formă de comunicare, nevoia unei identități în mediul online este mai mult decât necesară. Astfel, pe lângă tradiționalele rețele de socializare, există necesitatea de a confirma această identitate, prin intermediul unui website sau blog personal. Aici, se pot așterne gânduri, așeza idei despre hobby-uri diferite, scrie diverse poezii sau chiar creea un website cu știri variate din liceu sau facultate. Toate acestea vor ajuta tinerii implicați în viitoarea lor carieră, la accederea în organizații studențești, la integrarea mai facilă în câmpul muncii sau în inițierea unor diverse proiecte antreprenoriale.
Aflați mai multe103 Comentarii

Statisticile unui website și cum le putem utiliza

Autor: Raver | Categorie: Proiecte , 23:36 1731
Să spunem că aţi creat website-ul sau blog-ul, aţi creionat designul, aţi introdus pozele şi textul, site-ul a fost optimizat iar primii vizitatori au început să sosească. Care este următorul pas? Ei bine, dacă nu v-aţi instalat încă un modul de statistici, este timpul să o faceţi. De ce? Pentru că dacă numărul vizitatorilor este scăzut, fără statistici nu veţi şti exact care este situaţia. Pentru că, dacă aveți succes şi vizitatorii vin, nu veți şti dacă este un succes real, adică vizitatorii nu doar nimeresc pe site ci şi citesc ce ați publicat.
Aflați mai multeNiciun comentariu

De 8 martie sosesc noi surprize

Autor: Raver | Categorie: Știri , 11:48 1349
Pentru că astăzi este 8 Martie, dorim să oferim tuturor domnișoarelor și doamnelor care au creat website-uri în sistemul uCoz un pachet de tip Avansat timp de o lună Cadou! Tot ce trebuie să faceți este să lăsați într-un comentariu aici adresa website-ului unde doriți să activăm pachetul respectiv și în maxim 48 de ore veți primi cadoul din partea uCoz. În același timp, dorim să profităm de această frumoasă ocazie și să anunțăm câteva noi actualizări ale sistemului.
Aflați mai multeNiciun comentariu
« 1 2 ... 19 20 21 22 23 ... 25 26 »