blog-ul oficial uCoz

Pregătiți-vă website-ul uCoz pentru GDPR

Autor: Felicia | Categorie: Știri , 15:30 77

A sosit termenul pentru Regulamentul general pentru protecția datelor personale. Iată ce înseamnă, ce efecte are asupra afacerii dvs. și cum vă puteți pregăti website-ul uCoz. Citiți în continuare pentru detalii!

Aflați mai multeNiciun comentariu

Câștigătorii concursului "Website-ul personal, cartea de vizită 2.0 pentru o carieră de succes"

Autor: Raver | Categorie: Concursuri , 17:14 1306
În urmă cu aproximativ 2 luni, anunțam fără surle și trâmbițe lansarea unui concurs alături de Wedu, consiliul elevilor din România. Motivația principală din spatele acestuia a fost una socială, respectiv aceea de a crește implicarea elevilor și studenților din țara lui Dracula în crearea unei identități online, a unui brand care să le maximizeze șansele de integrare în câmpul muncii, derulării unor proiecte personale sau antreprenoriale.

Deși suntem tentați să credem că simpla existență a unui profil în rețelele sociale ar fi sufcientă, relevanța existenței acestora devine din ce în ce mai restrânsă, mai ales datorită co-existenței atâtor rețele sociale ale căror scop principal este însă socializarea.
Aflați mai multe18 Comentarii

Avantajele unui Magazin Online realizat în uCoz, de la un dezvoltator web!

Autor: Raver | Categorie: Interviuri , 20:10 1763
Comerțul electronic a început să se dezvolte într-un ritm accelerat în România, dat fiind că în anul 2012 numărul tranzacțiilor online a crescut cu peste 30%, față de 2011, după cum se poate vedea în acest infografic.
uCoz pune la dispoziția celor care doresc să-și dezvolte mici buticuri, magazine online mari și alte platforme similare un modul deosebit de avansat care poate fi activat cu doar 1.99$/lună în mod independent sau cu 5.49$/lună începând cu pachetul "Afacere”.
Există mai multe Magazine Online dezvoltate în platforma uCoz astfel că, mai departe am stat de vorba cu Florin Cărbunar - webmaster care deține două magazine online create în platforma uCoz.
Aflați mai multe8 Comentarii

uCoz în direct la ProTV

Autor: Raver | Categorie: Știri , 03:58 1377
În general, Internetul s-a fixat ca un canal de sine stătător, independent de televiziune, iar în prezent este privit mai mult ca un competitor față de ea. Asta pentru că bugetele destinate publicității online au început să crească din ce în ce mai mult în fiecare an, iar în România se estimează că, în câțiva ani, publicitatea pe internet o va depăși pe cea de la TV. Cu toate acestea, există momente în care Internetul și Televiziunea se completează în mod fericit, așa cum a fost pe data de 8 Mai, când uCoz a apărut în direct la ProTV, în cadrul emisiunii I Like IT, realizată de George Buhnici.
Aflați mai multeNiciun comentariu

S-a încălzit sistemul cu noi actualizări

Autor: Raver | Categorie: Știri , 12:19 924
Vara e tot mai aproape, de aceea continuăm să corectăm unele erori din platformă şi să efectuăm noi actualizări. După cum probabil ați ghicit, despre asta vom povesti în cele ce urmează. Aceasta este cea de-a cincea actualizare din acest an şi, bineînţeles, vor mai urma și altele! Rolul acestora este de a vă face experiența în utilizarea sistemului cât mai comfortabilă, dar și de întâmpina pe cei aproximativ 2 milioane de utilizatori noi cum se cuvine.
Aflați mai multe4 Comentarii

Sinteza unui început de an

Autor: Raver | Categorie: Știri , 21:28 887
Pentru că evoluția înseamnă doar inovație și dezvoltare iar stagnarea înseamnă involuție, vrem să vă mai povestim cum a mai crescut sistemul uCoz la nivel global, în ultimele luni.
De multe ori, utilizatorii ne-au solicitat o varietate mai mare a șabloanelor existente, astfel că le-am ascultat dorințele acestora și am lansat la începutul lui Februarie ucoztemplates.com. Aceasta este o galerie de template-uri realizate de utilizatori, ce înglobează ultimele tendințe în design. Am anunțat lansarea anterior și pe Forum-ul în limba română, dar știm că o reamintire este întotdeauna binevenită. Astfel, acolo puteți descărca și instala atât design-uri gratuite precum și unele de tip premium, cu plată. Momentan există aproape 200 de șabloane pe toate gusturile, iar numărul acestora va crește.
Aflați mai multeNiciun comentariu

Concurs Wedu: Website-ul personal, cartea de vizită 2.0 pentru o carieră de succes

Autor: Raver | Categorie: Concursuri , 15:38 4518
În miez de primăvară, am decis să lansăm un nou concurs care se adresează comunității Wedu, locul de întâlnire al membrilor din Consiliului elevilor cât și celorlalți tineri din România. Deoarece trăim într-o societate dinamică, în care internetul a devenit mai mult decât o formă de comunicare, nevoia unei identități în mediul online este mai mult decât necesară. Astfel, pe lângă tradiționalele rețele de socializare, există necesitatea de a confirma această identitate, prin intermediul unui website sau blog personal. Aici, se pot așterne gânduri, așeza idei despre hobby-uri diferite, scrie diverse poezii sau chiar creea un website cu știri variate din liceu sau facultate. Toate acestea vor ajuta tinerii implicați în viitoarea lor carieră, la accederea în organizații studențești, la integrarea mai facilă în câmpul muncii sau în inițierea unor diverse proiecte antreprenoriale.
Aflați mai multe103 Comentarii
« 1 2 ... 19 20 21 22 23 ... 25 26 »