blog-ul oficial uCoz

10 șabloane uCoz noi Actualizare 11-2017

Autor: Felicia | Categorie: Știri , 09:47 642

Astăzi vrem să "spargem" rutina zilnică și să vă arătăm noile șabloane uCoz! Așadar, ne face plăcere să prezentăm cele mai noi șabloane, având teme diferite.

Sperăm să vă placă! :)

Aflați mai multeNiciun comentariu

Ce tip de font să alegem pentru website

Autor: Raver | Categorie: Design , 15:41 3323
Continuăm și în 2013 seria de materiale care conțin sfaturi legate de aspectele vizuale ale website-urilor și blogurilor cu un articol legat de, poate cel mai important element vizual - tipurile de fonturi/caractere utilizate.
Fontul pe care îl alegeţi pentru website-ul dvs trebuie să ţină cont în primul rând de fontul sau fonturile folosite în cadrul identităţii firmei (siglă, broşuri, etc.). Dacă porneşte de la identitatea offline, ascest lucru nu înseamnă că trebuie neapărat să fie similar cu cel utilizat offline. În mediul online trebuie să aveţi grijă ca fontul ales să poată fi vizualizat corect de utilizatori.
Aflați mai multeNiciun comentariu

Un Crăciun luminat și un 2013 inspirat!

Autor: Raver | Categorie: Evenimente , 16:57 1811
Ne apropiem cu pași repezi de anul 2013 pe care vi-l dorim să fie cât mai norocos și plin de proiecte de succes. Cu această frumoasă ocazie, dorim să trecem în revistă principalele momente ale anului, dat fiind că am reușit să mai supraviețuim unui alt Sfârșit al Lumii.

2012 a fost unul foarte dinamic, mai ales că s-au petrecut numeroase lucruri interesante cu platforma voastră preferată. Ni s-a spus în ultimii ani că nu s-au adus inovații suficiente de aceea, credem că 2012 a reprezentat un nou început din acest punct de vedere. În ce sens? Probabil s-au făcut cele mai multe lansări și actualizări din ultimii 5 ani ale sistemului. Dar, haideți să facem împreună un sumar al momentelor importante, la care voi ați avut cea mai importantă contribuție.
Aflați mai multe4 Comentarii

Noutăți din uBucătărie în prag de sărbători

Autor: Raver | Categorie: uCoz , 23:44 2137
În acest articol avem plăcerea să vă împărtășim câteva îmbunătățiri din sistem. Din start, vă spunem că acest lucru nu reprezintă un bilanț al anului: vom vorbi despre ceea ce am schimbat cu câteva zile în urmă și "ceea ce-ar putea aduce ziua de mâine". Vor fi o mulțime de noutăți, așa că faceți-vă comozi și pregătiți-vă să savurați partea de text pe care o simțiți cea mai consistentă și mai delicioasă pentru gusturile voastre.

Pentru felul întâi, am adus o primă inovație - o nouă formă de înregistrare pentru uCoz. Dimensiunea formei s-a micșorat și au fost adăugate opțiunile de înregistrare prin intermediul iubitelor noastre rețele de socializare.
Aflați mai multe2 Comentarii

5 criterii de alegere ale directorului de articole pentru un website

Autor: Raver | Categorie: Proiecte , 16:04 1944
Un site nou creat înseamnă o responsabilitate, chiar dacă a fost creat gratis și e vorba doar de o investiție de timp. Prin urmare, este foarte important să aveți grijă cum il promovați și de unde obțineți backlink-uri. Publicarea de articole în directoare cu link-uri către site este o metodă relativ simplă, frecvent utilizată și care oferă rezultate foarte bune dacă este aplicată corect. Este important să scrieți articole originale și relevante pentru domeniul de activitate, să conțină cuvintele cheie targetate dar, la fel de important este să alegeți directoarele potrivite. Dacă anterior am aflat cele 5 elemente de bază pentru crearea unui website, acum vom vedea câteva elemente importante care contribuie semnificativ la SEO (Search Engine Optimization), respectiv poziționarea site-ului în cadrul motoarelor de căutare.
Aflați mai multeNiciun comentariu

Vă invităm la DefCamp

Autor: Raver | Categorie: Evenimente , 20:24 1265
Iarna se apropie cu pași repezi, de aceea, cu această ocazie va crește și timpul petrecut în fața calculatorului. Fie că dezvoltați mai multe website-uri, aplicații sau pur și simplu navigați aleatoriu pe internet, securitatea este deosebit de importantă. Astfel, cu această ocazie, vă invităm la DefCamp, cea mai importantă conferință din domeniul securității informatice, în România. Aici, timp de 3 zile, peste 250 de participanți și speakeri vor dezlega împreună misterele securității și hacking-ului. În același timp, veți înțelege de ce noțiunea de Hacking trebuie privită în sens constructiv, anume de a identifica slăbiciunile din cadrul unor sisteme, pentru a găsi soluții viabile de rezolvare.
Aflați mai multeNiciun comentariu

uCoz a împlinit 7 ani!

Autor: Raver | Categorie: Evenimente , 21:19 1631
Iată că timpul a zburat repede, astfel că s-au făcut 7 ani de când uCoz a fost lansat publicului larg. În tot acest timp, s-au creat peste 17.000.000 de website-uri din care, în acest moment există exact 1.114.379 de site-uri active. Per ansamblu, în sistem își desfășoară cu succes activitatea aproximativ 580.000 de administratori, ceea ce înseamnă că în medie, un administrator are două website-uri. În acest moment, conform topului Alexa, rețeaua de website-uri din uCoz.ru este clasată pe locurile 13 în Rusia și Ucraina.

România este țara din afara spațiului ex-sovietic sau vorbitor de limba rusă, unde rețeaua de site-uri uCoz are cea mai buna clasare. Astfel, conform aceluiași top, rețeaua uCoz este în Top300 site-uri accesate din România.
Aflați mai multe6 Comentarii
« 1 2 ... 20 21 22 23 24 25 »