blog-ul oficial uCoz

Pregătiți-vă website-ul uCoz pentru GDPR

Autor: Felicia | Categorie: Știri , 15:30 77

A sosit termenul pentru Regulamentul general pentru protecția datelor personale. Iată ce înseamnă, ce efecte are asupra afacerii dvs. și cum vă puteți pregăti website-ul uCoz. Citiți în continuare pentru detalii!

Aflați mai multeNiciun comentariu

Statisticile unui website și cum le putem utiliza

Autor: Raver | Categorie: Proiecte , 23:36 1738
Să spunem că aţi creat website-ul sau blog-ul, aţi creionat designul, aţi introdus pozele şi textul, site-ul a fost optimizat iar primii vizitatori au început să sosească. Care este următorul pas? Ei bine, dacă nu v-aţi instalat încă un modul de statistici, este timpul să o faceţi. De ce? Pentru că dacă numărul vizitatorilor este scăzut, fără statistici nu veţi şti exact care este situaţia. Pentru că, dacă aveți succes şi vizitatorii vin, nu veți şti dacă este un succes real, adică vizitatorii nu doar nimeresc pe site ci şi citesc ce ați publicat.
Aflați mai multeNiciun comentariu

De 8 martie sosesc noi surprize

Autor: Raver | Categorie: Știri , 11:48 1355
Pentru că astăzi este 8 Martie, dorim să oferim tuturor domnișoarelor și doamnelor care au creat website-uri în sistemul uCoz un pachet de tip Avansat timp de o lună Cadou! Tot ce trebuie să faceți este să lăsați într-un comentariu aici adresa website-ului unde doriți să activăm pachetul respectiv și în maxim 48 de ore veți primi cadoul din partea uCoz. În același timp, dorim să profităm de această frumoasă ocazie și să anunțăm câteva noi actualizări ale sistemului.
Aflați mai multeNiciun comentariu

Bun venit celor 2 milioane de website-uri!

Autor: Raver | Categorie: Evenimente , 03:26 1804
Avem plăcerea să anunțăm încă un eveniment foarte important pentru comunitatea uCoz de pretutindeni. După cum probabil știați, la începutul lui 2012 am achiziționat rețeaua românească de bloguri HaiPa, una dintre primele de acest fel din online-ul românesc. De data aceasta, a avut loc o tranzacție în Rusia, unde am preluat de la Yandex, leader-ul motoarelor de căutare din Rusia și cel de-al 4-lea mondial, Narod, serviciul său de creare și găzduire gratuită a website-urilor. Cu această ocazie, ne-am întărit poziția în piața vorbitoare de limba rusă, devenind leader-ul absolut al pieței.
Aflați mai multe2 Comentarii

Marele câștigător al concursului uCoz City Grant

Autor: Raver | Categorie: Concursuri , 15:35 1802
În articolul anterior, am anunțat câștigătorii concursului ce a reprezentat a 3-a etapă a proiectului uCoz City Grant. A fost un proiect intens, ce s-a încheiat cu un duel între cele mai bune website-uri ale orașelor și regiunilor din România. Astfel, cei care s-au dovedit a-și aprecia cel mai mult meleagurile, s-au transformat și în fericiți câștigători. Pentru că o vorbă din popor spune că "Ardealu-i fruncea", avem plăcerea să-l prezentăm pe marele câștigător al concursului uCoz City Grant, Administratorul website-ului dedicat orașului Cluj-Napoca: http://portalclujnapoca.net/. Unii dintre voi, cei foarte familiari cu sistemul uCoz, îl cunosc de pe Forum-ul utilizatorilor uCoz vorbitori de limba româna, drept bogdannn96. Drept urmare, îi mulțumim lui Bogdan pentru amabilitatea sa de a ne acorda un scurt interviu.
Aflați mai multeNiciun comentariu

Câștigătorii concursului uCoz City Grant

Autor: Raver | Categorie: Concursuri , 18:28 2340
Iată că, după aproape 4 luni de la lansarea proiectului uCoz City Grant, a avut loc și concursul destinat celor mai bune website-uri ale orașelor și regiunilor din România, create prin intermediul sistemul uCoz. Scopul proiectului a fost acela de a crește vizibilitatea în mediul online a orașelor, satelor și regiunilor din România, prin implicarea webmasterilor care vorbesc limba lui Eminescu.
A fost un proiect complex, în cadrul căruia au participat peste 30 de website-uri, la prima fază. Dintre acestea, 9 au intrat în cea de-a doua etapă, iar 7 website-uri selectate de către echipa uCoz internațional au câștigat premii în cadrul concursului uCoz City Grant. Vă reamintim, concursul a pus la dispoziția celor mai harnici webmasteri cadouri în valoare de aproximativ 4000 de EUR.
Aflați mai multeNiciun comentariu

Ce tip de font să alegem pentru website

Autor: Raver | Categorie: Design , 15:41 3496
Continuăm și în 2013 seria de materiale care conțin sfaturi legate de aspectele vizuale ale website-urilor și blogurilor cu un articol legat de, poate cel mai important element vizual - tipurile de fonturi/caractere utilizate.
Fontul pe care îl alegeţi pentru website-ul dvs trebuie să ţină cont în primul rând de fontul sau fonturile folosite în cadrul identităţii firmei (siglă, broşuri, etc.). Dacă porneşte de la identitatea offline, ascest lucru nu înseamnă că trebuie neapărat să fie similar cu cel utilizat offline. În mediul online trebuie să aveţi grijă ca fontul ales să poată fi vizualizat corect de utilizatori.
Aflați mai multeNiciun comentariu
« 1 2 ... 20 21 22 23 24 25 26 »