blog-ul oficial uCoz

Iată cele mai noi actualizări!

Autor: Felicia | Categorie: Știri , 11:04 438

Foarte multe lucruri s-au întâmplat de la ultima actualizare. De exemplu, printre altele, am reușit să lansăm cu succes uKit ICO! Dar, asta nu înseamnă că ne-am oprit din a îmbunătăți sistemul și de a adăuga noi elemente. Din contra, echipa noastră a lucrat continuu în tot acest timp, iar acum ne face plăcere să împărtășim rezultatele cu voi.

Aflați mai multeNiciun comentariu

5 criterii de alegere ale directorului de articole pentru un website

Autor: Raver | Categorie: Proiecte , 16:04 2001
Un site nou creat înseamnă o responsabilitate, chiar dacă a fost creat gratis și e vorba doar de o investiție de timp. Prin urmare, este foarte important să aveți grijă cum il promovați și de unde obțineți backlink-uri. Publicarea de articole în directoare cu link-uri către site este o metodă relativ simplă, frecvent utilizată și care oferă rezultate foarte bune dacă este aplicată corect. Este important să scrieți articole originale și relevante pentru domeniul de activitate, să conțină cuvintele cheie targetate dar, la fel de important este să alegeți directoarele potrivite. Dacă anterior am aflat cele 5 elemente de bază pentru crearea unui website, acum vom vedea câteva elemente importante care contribuie semnificativ la SEO (Search Engine Optimization), respectiv poziționarea site-ului în cadrul motoarelor de căutare.
Aflați mai multeNiciun comentariu

Vă invităm la DefCamp

Autor: Raver | Categorie: Evenimente , 20:24 1296
Iarna se apropie cu pași repezi, de aceea, cu această ocazie va crește și timpul petrecut în fața calculatorului. Fie că dezvoltați mai multe website-uri, aplicații sau pur și simplu navigați aleatoriu pe internet, securitatea este deosebit de importantă. Astfel, cu această ocazie, vă invităm la DefCamp, cea mai importantă conferință din domeniul securității informatice, în România. Aici, timp de 3 zile, peste 250 de participanți și speakeri vor dezlega împreună misterele securității și hacking-ului. În același timp, veți înțelege de ce noțiunea de Hacking trebuie privită în sens constructiv, anume de a identifica slăbiciunile din cadrul unor sisteme, pentru a găsi soluții viabile de rezolvare.
Aflați mai multeNiciun comentariu

uCoz a împlinit 7 ani!

Autor: Raver | Categorie: Evenimente , 21:19 1671
Iată că timpul a zburat repede, astfel că s-au făcut 7 ani de când uCoz a fost lansat publicului larg. În tot acest timp, s-au creat peste 17.000.000 de website-uri din care, în acest moment există exact 1.114.379 de site-uri active. Per ansamblu, în sistem își desfășoară cu succes activitatea aproximativ 580.000 de administratori, ceea ce înseamnă că în medie, un administrator are două website-uri. În acest moment, conform topului Alexa, rețeaua de website-uri din uCoz.ru este clasată pe locurile 13 în Rusia și Ucraina.

România este țara din afara spațiului ex-sovietic sau vorbitor de limba rusă, unde rețeaua de site-uri uCoz are cea mai buna clasare. Astfel, conform aceluiași top, rețeaua uCoz este în Top300 site-uri accesate din România.
Aflați mai multe6 Comentarii

uCoz și HTML5

Autor: Raver | Categorie: Design , 15:52 1810
Într-un domeniu care nu doarme niciodată, pare o situație neobișnuită că, o parte din specificaţiile noului HTML 5.0 sunt orientate spre trecut, aici referindu-ne la faptul că HTML 5.0 este definit pe principiul compatibilităţii cu versiunile anterioare de HTML. Puteţi testa, învăţa şi folosi atât HTML 5.0 cât şi CSS3, în website-urile gratuite construite în sistemul uCoz. Dacă sunteți familiarizați cu HTML 4.0, va fi ușor să vă descurcați într-un timp foarte scurt şi în HTML 5.0.

Deşi HTML 5.0 reprezintă în mod clar următoarea treaptă după HTML 4.0, el include mai mult decât o îmbunătăţire a acestuia, având la bază HTML 4.0, XTML 1.0 şi DOM nivelul 2. Printre elementele de noutate aduse de HTML 5.0 se numără: API-uri integrate (audio şi video, pentru crearea de aplicaţii offline, pentru editarea conţinutului paginilor, pentru funcţionalităţi drag&drop, API-uri focusate pe istoric şi care controlează protocolul aplicaţiilor), API-uri asociate HTML 5.0 (de geolocalizare şi mesagerie), specificaţii Web forms 2.0 pentru creare de formulare mai puternice, pentru o experienţă mai plăcută a utilizatorilor, simplificarea secţiunii DOCTYPE, a codificării caracterelor şi adăugarea de noi atribute.
Aflați mai multe2 Comentarii

Vă invităm să participați la programul uCoz City Grant!

Autor: Raver | Categorie: Concursuri , 18:06 1384
Există numeroase regiuni sau orașe din România, care nu au o imagine în mediul online. Dintre acestea, unele sunt de o frumusețe nedescoperită, altele nu au un loc de informare pentru locuitori, iar unele nu sunt puse suficient în evidență de website-ul existent. Dacă marea majoritate a orașelor cu peste 50.000 de locuitori au un website sau portal, la cele de dimensiuni mai mici, vom constata că sunt mai puțin cunoscute pe internet. Iar imaginea pe internet este deosebit de importantă, mai ales din punct de vedere turistic și informațional.

Cum ar fi ca orașul sau regiunea ta preferată să aibă un website ori portal? Totul pornește de la dragoste, pasiune și implicare. Astfel, dacă îți iubești orașul, atunci ai pasiunea necesară care te poate ajuta să te implici în realizarea unui website centrat în jurul acestuia.
Aflați mai multe2 Comentarii

Interviu - să cunoaștem comunitatea!

Autor: Raver | Categorie: Interviuri , 15:06 1381
uCoz se apropie cu pași repezi de cea de-a 7 aniversare, fapt pentru care ținem să mulțumim tuturor utilizatorilor care ne sunt alături. A fost și este o plăcere deosebită să avem lângă noi webmasteri de toate vârstele, care creează proiecte interesante, pentru audiențe variate. În sistemul nostru, se găsesc, de la magazine online și bloguri, pînă la fan site-uri și radio-uri. Pentru că dezvoltarea unui site necesită atât resurse informaționale cât și de timp, utilizatorii noștri iși dau întalnire pe Forum-ul oficial, cel al vorbitorilor de limba română, de pretutindeni. Aici, există mai mulți moderatori care asistă utilizatorii din punct de vedere tehnic în diverse situații, iar unul dintre acestia este Danny, Head Moderator și utlizator fidel. Mai departe, vom nota câteva cuvinte despre experiențele pe care Danny le-a avut pînă acum în sistemul nostru și ce recomandări are pentru utilizatorii viitori.
Aflați mai multeNiciun comentariu
« 1 2 ... 21 22 23 24 25 26 »