blog-ul oficial uCoz

10 șabloane uCoz noi Actualizare 11-2017

Autor: Felicia | Categorie: Știri , 09:47 179

Astăzi vrem să "spargem" rutina zilnică și să vă arătăm noile șabloane uCoz! Așadar, ne face plăcere să prezentăm cele mai noi șabloane, având teme diferite.

Sperăm să vă placă! :)

Aflați mai multeNiciun comentariu

1 an de ucoz.ro!

Autor: Raver | Categorie: Evenimente , 19:02 1880
Cu puțin timp în urmă, s-a dat startul unor noi actualizări ale sistemului, proces ce va continua și în lunile imediat următoare. Între timp, avem plăcerea să vă dăm o nouă veste, legată mai ales de utlizatorii vorbitori de limba română. După cum știți, uCoz este un CMS avansat cu găzduire inclusă, gratuită, FTP, trafic și spațiu nelimitat, peste 266 de șabloane, ce oferă o libertate de creație atât începătorilor cât și celor mai avansați în dezvoltarea de site-uri web, în limba română.
Aflați mai multe2 Comentarii

Sunteţi sau veţi fi studenţi? Creaţi un blog!

Autor: Raver | Categorie: Proiecte , 20:41 1796


Dacă ați trecut de primul an de facultate, ar trebui să știți deja că printre elementele unui CV se află așa numita categorie de activități extracuriculare, care îi arată angajatorului cât de mult interes şi implicare acordați dezvoltării dvs profesionale, dincolo de cursurile obligatorii. Cum vă poate ajuta crearea şi administrarea unui blog în completarea CV-ului şi a listei dvs de abilități şi experiențe? Dacă sunteți student sau studentă la jurnalism, marketing, comunicare, psihologie, sociologie sau informatică, răspunsul este oarecum evident (scrierea de articole, strategii de promovare, comunicare directă cu grupuri sociale, demonstrarea cunoștințelor de programare şi webdesign etc.). Cum poate fi de ajutor studenților, în general, o astfel de activitate?
Aflați mai multe10 Comentarii

5 elemente de bază în crearea unui site

Autor: Raver | Categorie: Proiecte , 20:40 1757
Dacă v-aţi propus să faceţi un site web în cadrul propriului proiect sau al unei alte persoane, trebuie să ştiţi că sunt câteva elemente de bază care vă vor ajuta sa creaţi un site eficient: orientarea catre vizitatori, utilizarea graficelor si pozelor, formatarea fonturilor, designul şi bineînţeles publicitatea.
Aflați mai multe3 Comentarii

uCoz Reloaded - by uCoz CEO

Autor: Raver | Categorie: Știri , 01:28 1873
Serviciul nostru este uneori criticat, iar noi reacţionăm în moduri diferite la această situaţie. Unele lucruri pe care le auzim sunt generale, iar de altele vom auzi probabil în permanenţă. Dar în ultima perioadă, multe observaţii au făcut referire la faptul că serviciul nu este actualizat, că nu se dezvoltă, la faptul că multe caracteristici şi module nu sunt adăugate. Este dificil să negăm aceste aspecte.
Aflați mai multe18 Comentarii

Ce trebuie să știm înainte de a lansa un website

Autor: Raver | Categorie: Proiecte , 22:26 1872
Aţi creat un site nou? Ce trebuie să verificaţi înainte să-l lansaţi? 
După câteva săptămâni sau luni de muncă, în funcţie de cunoştinţele dvs de programare şi amplitudinea proiectului, aţi ajuns şi la final. Vă pregătiţi să lansaţi site-ul nou creat. Vă recomandăm ca înainte de a face ultimul pas să verificaţi câteva elemente pentru a vă asigura o lansare de succes.
Aflați mai multeNiciun comentariu

Cum se instalează o temă externă în sistemul uCoz?

Autor: Raver | Categorie: Design , 00:41 3168
Vreți sǎ creați un website gratuit pe uCoz şi nu vă puteţi hotǎri la niciuna din sutele de teme oferite de platformǎ? Sigur gǎsiți ceva potrivit pe un site extern, existând suficiente resurse pentru a avea de unde alege teme de calitate, numǎrul lor crescând permanent. Dacǎ ați gǎsit ceva interesant care nu face parte din lista de teme uCoz din Panoul de control, iatǎ cum se poate instala în câteva minute şi cu ușurință o astfel de temă.
Aflați mai multe4 Comentarii
« 1 2 ... 22 23 24 25 »