blog-ul oficial uCoz

10 șabloane uCoz noi Actualizare 11-2017

Autor: Felicia | Categorie: Știri , 09:47 179

Astăzi vrem să "spargem" rutina zilnică și să vă arătăm noile șabloane uCoz! Așadar, ne face plăcere să prezentăm cele mai noi șabloane, având teme diferite.

Sperăm să vă placă! :)

Aflați mai multeNiciun comentariu

5 reguli la alegerea unui nume domeniu

Autor: Raver | Categorie: Proiecte , 18:56 1567
Un pas foarte important în crearea unui site web este alegerea unui nume de domeniu potrivit. Numele domeniului are rolul de a reprezenta site-ul, de a-i exprima și susține imaginea, precum și de a facilita accesul vizitatorilor printr-o formă simplă, ușor de memorat și de tastat. Mai departe, vă prezentăm câteva caracateristici de care trebui să țineți cont la alegerea numelui de domeniu.

Ușor de ținut minte și de tastat O caracteristică importantă pentru numele domeniului ales este aceea de a putea fi foarte ușor de memorat și de tastat, ceea ce înseamnă: • Să fie cât mai scurt (numele de domeniu scurte sunt mai ușor de reținut și tastat) • Să conțină cuvinte care se rețin ușor și sunt facil de tastat • Să fie cât mai simplu
Aflați mai multe5 Comentarii

Rezumatul concursului "Cel mai bun website uCoz"!

Autor: Raver | Categorie: Concursuri , 19:38 1085
Lume, lume! Tocmai s-a încheiat concursul “Cel mai bun website” uCoz, prilej cu care am selectat din crème de la crème, cu ajutorul voturilor, cele mai frumoase site-uri uCoz. Locurile 1,2 și 3 au fost recompensate, în ordine, cu un super sistem audio Logitech, un apara foto digital Benq și un super stick de 16 GB Corsair.

Sistemul de participare în concurs a fost unul simplu și a constat din două etape. În prima din acestea, utilizatorii au fost invitați să își publice adresele site-urilor, dacă doresc să participe, pe Forum-ul uCoz România. Apoi, au fost selectate de către echipa uCoz 6 proiecte, care abordează nișe și subiecte interesate, în cadrul cărora, conținutul original sau ridicat calitativ are o pondere semnificativă. După, webmasterii acestora au fost invitați să implice comunitatea, prietenii și cunoscuții din jurul acestora să voteze website-ul prin intermediul unui sistem de votare care s-a bazat pe Facebook și G+.
Aflați mai multe3 Comentarii

Cel mai bun website uCoz!

Autor: Raver | Categorie: Concursuri , 15:12 1344
Cu ocazia sărbătorilor de Paște avem o surpriză pentru utilizatorii noștri talentați. În perioada 10- 22 aprilie 2012, organizăm Concursul - Cel mai bun site uCoz, la care sunteți invitași să participați voi toți, cei care aveți un site complet (fară pagini în construcție) înscris într-una din urmatoarele categorii :
Aflați mai multe1 Comentarii

uCoz pentru bloggeri

Autor: Raver | Categorie: Știri , 16:41 1039
Salutare! Pentru că blogging-ul este una dintre direcțiile spre care vrem să promovăm utilizarea sistemului uCoz, era normal să ne apucăm de scris mai serios pentru voi, utilizatorii existenți dar și cei viitori. Dacă ești un tip/tipă cu aspirații de blogging, de ce ar trebui să alegi varianta noastră? Păi, în primul rând îți dăm totul gratuit. Ce înseamnă? Ai un CMS avansat cu 21 de module, aproximativ 270 de şabloane personalizabile prin HTML\CSS, hosting, FTP, posibilitatea de a-ți atașa domeniu propriu și creea adrese de e-mail, ai trafic și spațiu nelimitat, între altele. Printre modulele disponibile ai Forum, Albume Foto, Magazin online, Formulare de e-mail iar, dacă știi JavaScript sau PHP, ai și suport funcțional pentru acestea. În primul rând suntem o platformă completă, unde găsești tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți dezvolta un produs de calitate, fie că este el Blog, Website, Forum, Magazin online sau Portal.
Aflați mai multeNiciun comentariu
« 1 2 ... 23 24 25