blog-ul oficial uCoz

Actualizare modul uShop, erori remediate & altele! Actualizare 3-2017

Autor: Felicia | Categorie: Știri , 09:30 62

Este timpul pentru o nouă actualizare de sistem. Astăzi vă vom povesti despre mai multe elemente noi în module, dar și erori remediate (acestea deja se pot observa pe toate serverele).

Aflați mai multeNiciun comentariu

Cele mai bune reduceri pentru vechii noștri prieteni!

Autor: Felicia | Categorie: Știri , 11:41 1767

Cum toamna începe să-și intre în drepturi, ne-am gândit că ar fi o idee bună să încălzim un pic atmosfera. Și ce ar putea fi mai potrivit decât reduceri pentru utilizatorii noștri fideli? Astăzi v-am pregătit două oferte cu totul speciale care, cu siguranță, vă vor face ziua mai frumoasă!!

Aflați mai multe1 Comentarii

Fixarea postărilor, limitări adăugare imagine modificate & alte erori remediateActualizare 11-2016

Autor: Felicia | Categorie: Știri , 15:30 1816

Panoul de Anunțuri este unul dintre cele mai utilizat module din cadrul uCoz, datorită instrumentelor utile care vă permit crearea unei pagini complet funcționale de anunțuri. Totuși, dorim să ne îmbunătățim constant serviciile oferite și, din acest motiv, astăzi dorim să vă prezentăm o nouă actualizare!

Aflați mai multeNiciun comentariu

Noua pagină 'În curând', noi avatare & autentificare uID actualizatăActualizare 10-2016

Autor: Felicia | Categorie: Știri , 18:39 1737

Un nou anotimp a început iar noi ne simțim complet revigorați și plin de energie. De aceea, astăzi vă prezentăm un nou set de actualizări: un nou șablon pentru pagina "Website-ul este închis temporar", o colecție de avatare, autentificare uID îmbunătățită, dar și alte erori remediate.

Aflați mai multeNiciun comentariu

Îmbunătățirea calității & cantității imaginilorActualizare 9-2016

Autor: Felicia | Categorie: Știri , 20:22 1738

Adăugarea de conținut unic pe website este un lucru esențial, însă nu trebuie să fie trecută cu vederea și importanța conținutului vizual. Pentru a face lucrurile mai ușoare în ceea ce privește acest aspect, am decis să îmbunătățim instrumentul pentru adăugarea imaginilor pentru fiecare modul. Nu a fost un lucru ușor de realizat dar, având în vedere că adorăm provocările, am finalizat cu succes acest proiect, pe care astăzi vi-l prezentăm cu mândrie!

Aflați mai multeNiciun comentariu

$TAGS$ & versiune pentru cei cu deficiențe de vedereActualizare 8-2016

Autor: Felicia | Categorie: Știri , 18:03 1427

Ca de fiecare dată, echipa noastră are numeroase surprize care, cu siguranță, vă vor face să vă doriți să vă duceți website-ul la următorul nivel.

Aflați mai multeNiciun comentariu

Securizați-vă website-ul prin HTTPSActualizare 7-2016

Autor: Felicia | Categorie: Știri , 14:48 1404

Ne face o adevărată plăcere să vă anunțăm lansarea unei opțiuni îndelung așteptată și cerută de foarte mulți dintre utilizatorii noștri. De acum, puteți instala certificate SSL pe website-urile uCoz!

Aflați mai multeNiciun comentariu
« 1 2 3 4 5 ... 22 23 »