blog-ul oficial uCoz

O nouă aplicație pentru administrarea site-urilor uCoz!

Autor: Felicia , 12:30 2200

Astăzi ne face plăcere să vă anunțăm lansarea unei noi aplicații pentru dispozitivele mobile, prin intermediul căreia vă veți putea administra website-urile mult mai ușor! Navigare plăcută!

Aflați mai multeNiciun comentariu

Și am împlinit 11 ani!

Autor: Felicia , 20:17 1783

Ați avut o petrecere grozavă de Halloween? Sau planificați una pentru în seara aceasta? În timp ce, cu siguranță, încă sunteți absorbiți de spiritul Halloween-ului, echipa uCoz sărbătorește un alt eveniment la finalul lunii octombrie, pe care-l așteptăm, de fiecare dată, cu nerăbdare. 29 octombrie este aniversarea uCoz, iar anul acesta sărbătorim 11 ani de la lansare. Este mult sau puțin? Ei bine, vă lăsăm pe voi să decideți :)

Pentru echipa noastră, 11 ani reprezintă un indicator clar de stabilitate, încredere și creștere continuă. Și, ne bucură faptul că o parte din utilizatori ne sunt alături încă de la început. Dar, indiferent de data la care ați devenit utilizator uCoz, ne-ar face o imensă plăcere să descoperim povestea dvs. din cadrul sistemului, poveste pe care vă invităm să ne-o dezvăluiți prin intermediul comentariilor.

Aflați mai multe2 Comentarii

uBlackFriday: oferta noastră specială va fi lansată în curând!

Autor: Felicia , 14:00 1770

În mod tradițional, Black Friday marchează începutul sezonului de cumpărături pentru Crăciun. În această zi – anul acesta va avea loc pe 26 noiembrie – multe website-uri, companii și magazine oferă reduceri și discount-uri. Bineînțeles, uCoz intră întră în hora reducerilor!

Aflați mai multe5 Comentarii

Aniversare uCoz — tocmai am împlinit 10 ani!

Autor: Felicia , 12:15 1738

Exact, au trecut deja 10 ani de când constructorul nostru de website-uri a fost lansat! Astăzi sărbătorim trecerea unui prag important pentru compania noastră — în industria IT (și nu numai) 10 ani reprezintă cel mai bun indicator de stabilitate și dezvoltare.

Aflați mai multe6 Comentarii

uKit - Creați un website responsive pentru o afacere

Autor: Raver , 19:19 1632

Odată cu dezvoltarea tehnologiilor și infrastructurii, Internetul a devenit din ce în ce mai accesibil pentru toată lumea, fiind utilizat în diferite scopuri. În ziua de astăzi, aproape orice afacere trebuie să-și facă simțită prezența și în mediul online, pentru a atrage mai mulți clienți. Multe companii operează deja online și își oferă serviciile pe Internet cu succes.

Aflați mai multeNiciun comentariu

uCoz a împlinit 9 ani!

Autor: Raver , 18:14 1242

Astăzi este 29 Octombrie, ceea ce înseamnă că uCoz sărbătorește o nouă aniversare! Am împlinit 9 ani și, bineînțeles, nu putem sărbători singuri: dorim ca voi, super u-webmasterii, să ne fiți alături! uCoz continuă să crească, iar platforma este dezvoltată în mod activ, datorită vouă, utilizatorilor noștri. Voi ne inspirați să creem, să inovăm, să oferim servicii din ce în ce mai bune, să dezvoltăm noi opțiuni și să le îmbunătățim pe cele existente.

Aflați mai multe9 Comentarii

Cupa Mondială 2014 și fotbalul găzduit de uCoz

Autor: Raver , 23:35 1309

După patru ani de așteptare, Cupa Mondială de fotbal a sosit din nou, să încălzească vara și-așa, cam răcoroasă. Acum în plină desfășurare, campionatul găzduit de Brazilia ține înterg mapamondul conectat la sportul rege, iar website-urile dedicate fotbalului sunt din ce în ce mai accesate. În acest context, dorim să vă prezentăm câteva website-uri care au ca temă principală fotbalul, create în cadrul platformei uCoz. Acestea sunt fie proiecte destinate campionatului, site-uri ale echipelor de fotbal, site-uri dedicate jocurilor de fotbal pe calculator sau fan cluburi.

Aflați mai multe8 Comentarii

Actualizarea globală a modulului Distribuitor Rețele Sociale

Autor: Raver , 23:40 14697
Actualizarea globală a modulului Distribuitor Rețele Sociale

Acest articol este legat de o actualizare mult așteptată (sau mai degrabă o extensie) al celui mai nou modul - Distribuitor Rețele Sociale.

Cu toate că modulul a fost lansat cu puțin timp în urmă, s-a lucrat constant la acesta în continuare, mai ales în direcția dezvoltării de noi caracteristici. După testele preliminare realizate atât de echipa uCoz cât și de și părți terțe, suntem bucureoși să anunțăm faptul că încă două module sunt disponibile pentru distribuirea pe rețelele sociale, respectiv - Directorul de Fișiere și Panoul de Anunțuri!

Aflați mai multe11 Comentarii

Un simpatic Infografic al actualizărilor uCoz!

Autor: Raver , 14:13 1308
Pentru că ne apropiem cu pași repezi de ce de-a 8-a Aniversare uCoz precum și de sfârșitul acestui an, ne-am gândit să vă prezentăm, printr-un Infografic sugestiv, la ce a lucrat echipa de-a lungul ultimelor 9 luni. Astfel, am "dezvelit" tot 9 actualizări majore pe servere, care cuprind inovații, corecții de erori și actualizări minore. După acestea, urmează și alte surprize ce vor marca drumul, în dorința de a conduce ritmul progresului din arena produselor de site building. Pentru o imagine mult mai clară, vă prezentăm toate acestea pe cale vizuală pentru că, nu-i așa, o imagine face cât o mie de cuvinte:
Aflați mai multe2 Comentarii

2 ani de uCoz.ro!

Autor: Raver , 18:55 846
Una din caracteristicile cele mai importante ale timpului este aceea că el trece peste oameni și lucruri într-un ciclu nesfârșit. Deși parcă era ieri, tocmai s-au împlinit 2 ani de când am lansat versiunea îndragitului sistem pentru crearea de website-uri gratuite în limba română, ce a ajuns la 16 limbi străine în prezent.

Au fost doi ani plini, în care s-au întâmplat numeroase evenimente interesante și altele mai puțin, cum ar fi achiziția platformei de bloguri Haipa, lansarea concursului uCoz City Grant, apariția în cadrul emisiunii I like IT de la ProTV sau, cea mai recentă dintre acestea, testarea rezistenței serverelor partenerilor noștri prin recepționarea de către un website uCoz a unuia dintre cele mai serioase atacuri informatice de tip DDoS din istoria internetului.
Aflați mai multe5 Comentarii
1 2 »