blog-ul oficial uCoz

Întâmpinăm iarna cu noi actualizăriActualizare 16-2016

Autor: Felicia , 10:00 2414

Anul 2016 se apropie de final — în curând ne vom gândi la momentele importante din cadrul acestui an, ne vom stabili noi obiective pentru anul care urmează și vom spera la 365 de zile mult mai bune. Dar, până să ajungem la acel moment, ne vom dubla eforturile și vom profita la maxim de timpul rămas. Așadar, acum dorim să vă prezentăm cea de-a 16-a actualizare din cadrul sistemului uCoz!

Aflați mai multeNiciun comentariu

Noile grupuri pentru website-urile uCozActualizare 15-2016

Autor: Felicia , 13:54 2079

Astăzi ne face plăcere să vă aducem vești bune: am adăugat posibilitatea de a extinde numărul grupurilor până la 30! Bineînțeles, puteți stabili permisiuni separate pentru acestea, precum și să le organizați în ierarhia dorită.

Aflați mai multeNiciun comentariu

3 în 1: Actualizări de toamnăActualizare 14-2016

Autor: Felicia , 11:47 1899

Iarna se pregătește să vină mai devreme, iar majoritatea dintre noi îi putem simți deja aerul rece. Temperaturile au scăzut, prima ninsoare a apărut, iar echipa noastră a petrecut și mai multe timp în birouri, lucrând intens la noi surprize.

O parte din ele au fost deja finalizate, iar acum vă prezentăm 3 noi actualizări, precum și o listă de erori remediate. Dar, stați pe aproape, noi actualizări vor veni curând!

Aflați mai multeNiciun comentariu

Actualizare Panou Anunțuri și alte erori remediate

Autor: Felicia , 14:00 1794

"Vine iarna!" — începând de azi nu este doar o replică celebră dintr-un serial TV, ci o realitate, din moment ce mulți dintre utiliatorii noștri au avut deja parte de prima ninsoare. Dar nu ne temem de iarnă! Din contra — parcă sursa noastră de energie s-a revigorat și ne concentrăm pe a vă oferi mult așteptatele actualizări. Iar astăzi, ne face plăcere să vă prezentăm una dintre ele!

Aflați mai multeNiciun comentariu

22 coduri de sistem noi

Autor: Felicia , 09:26 2330

Toți utilizatorii uCoz, atât webmasterii la început de drum cât și cei cu experiență, vor descoperi lucruri interesante în actualizarea de astăzi. Pentru a vă simplifica lucrul cu operatorii condiționali pentru diferite grupuri de utilizatori, ne face plăcere să anunțăm adăugarea de noi coduri de sistem. Așa cum deja ați aflat din titlu, numărul total de coduri noi este de 22.

Aflați mai multe2 Comentarii

Cele mai bune reduceri pentru vechii noștri prieteni!

Autor: Felicia , 12:41 1907

Cum toamna începe să-și intre în drepturi, ne-am gândit că ar fi o idee bună să încălzim un pic atmosfera. Și ce ar putea fi mai potrivit decât reduceri pentru utilizatorii noștri fideli? Astăzi v-am pregătit două oferte cu totul speciale care, cu siguranță, vă vor face ziua mai frumoasă!!

Aflați mai multe1 Comentarii

Fixarea postărilor, limitări adăugare imagine modificate & alte erori remediateActualizare 11-2016

Autor: Felicia , 16:30 1979

Panoul de Anunțuri este unul dintre cele mai utilizat module din cadrul uCoz, datorită instrumentelor utile care vă permit crearea unei pagini complet funcționale de anunțuri. Totuși, dorim să ne îmbunătățim constant serviciile oferite și, din acest motiv, astăzi dorim să vă prezentăm o nouă actualizare!

Aflați mai multeNiciun comentariu

Noua pagină 'În curând', noi avatare & autentificare uID actualizatăActualizare 10-2016

Autor: Felicia , 19:39 1926

Un nou anotimp a început iar noi ne simțim complet revigorați și plin de energie. De aceea, astăzi vă prezentăm un nou set de actualizări: un nou șablon pentru pagina "Website-ul este închis temporar", o colecție de avatare, autentificare uID îmbunătățită, dar și alte erori remediate.

Aflați mai multeNiciun comentariu

Îmbunătățirea calității & cantității imaginilorActualizare 9-2016

Autor: Felicia , 21:22 1917

Adăugarea de conținut unic pe website este un lucru esențial, însă nu trebuie să fie trecută cu vederea și importanța conținutului vizual. Pentru a face lucrurile mai ușoare în ceea ce privește acest aspect, am decis să îmbunătățim instrumentul pentru adăugarea imaginilor pentru fiecare modul. Nu a fost un lucru ușor de realizat dar, având în vedere că adorăm provocările, am finalizat cu succes acest proiect, pe care astăzi vi-l prezentăm cu mândrie!

Aflați mai multeNiciun comentariu

$TAGS$ & versiune pentru cei cu deficiențe de vedereActualizare 8-2016

Autor: Felicia , 19:03 1580

Ca de fiecare dată, echipa noastră are numeroase surprize care, cu siguranță, vă vor face să vă doriți să vă duceți website-ul la următorul nivel.

Aflați mai multeNiciun comentariu
« 1 2 3 4 5 ... 8 9 »