blog-ul oficial uCoz

Programarea postărilor (actualizarea 10-2014)

Autor: Raver , 20:03 1829

Opţiunea pentru programarea postărilor din cadrul modulelor a fost actualizată! Dacă până acum exista posibilitatea de a alege doar data la care o anumită intrare va fi adăugată, de exemplu aceasta urmând să fie publicată la ora 12:00 AM a zilei respective.

Aflați mai multe4 Comentarii

Noi instrumente pentru lupta și protecţia împotriva Spam-ului (actualizarea 9-2014)

Autor: Raver , 20:53 1145

Această nouă actualizare se adresează unei probleme des întâlnite, ce cauzează nenumărate neplăceri pentru mulţi utilizatori uCoz. Aşa cum vă puteţi da seama din titlu, actualizarea include atât noi instrumente anti-spam, dar şi unele cu rolul de a preveni spam-ul. De asemenea, aici veţi găsi şi informaţii despre măsurile eficient-generale, anti-spam.

Aflați mai multeNiciun comentariu

Comentarii sociale şi raportările de Spam (actualizarea 8-2014)

Autor: Raver , 23:06 1394

Iată încă o veste bună pentru toți utilizatorii! Acum, la prima actualizare din vara lui 2014, facem un prim pas - unul uriaş credem noi, către "socializarea" website-urilor uCoz şi creșterea substanțială a protecţiei împotriva spam-ului. În acest context, avem plăcerea să vă prezentăm un nou sistem gratuit de publicare a comentariilor prin intermediul conturilor de pe reţelele sociale (acesta poate fi activat pe orice website uCoz), precum şi un filtru pentru spam, ce permite administrarea cu ușurință a comentariilor nedorite.

Aflați mai multe9 Comentarii

Crearea de subforumuri în cadrul modulului Forum (actualizarea 7-2014)

Autor: Raver , 16:50 1199

Da! Iată că avem o nouă lansare, pe final de primăvară și început de week-end! Așa cum v-ați dat seama din titlu, astăzi suntem bucuroși să anunțăm lansarea unei opțiuni îndelung așteptate - posibilitatea de a creea subforumuri. Ca idee, modulul Forum este unul dintre cel mai des actualizate module din cadrul uCoz. De exemplu, modificările pentru acest modul au fost incluse în cadrul actualizărilor anterioare, cum ar fi: Actualizarea 2-2013 și Actualizarea 10-2013.

Aflați mai multe5 Comentarii

Acum puteți personaliza culoarea fontului sau imaginii unui Filigran (Watermark)! (actualizarea 6-2014)

Autor: Raver , 16:48 1546

Trebuie să mărturisim că mulți dintre voi, utilizatorii noștri, au așteptat această actualizare și chiar ne-au sugerat-o de nenumărate ori. Așadar, astăzi ne bucurăm să putem anunța că în sfârșit a apărut! Posibilitatea de a utiliza diverse stiluri pentru filigran (Watermark) dar și de a încărca imagini pentru acestea, au fost adăugate în cadrul uCoz! Detaliile le găsiți mai jos.

Aflați mai multe4 Comentarii

Actualizări la modulul Magazin Online și alte erori eliminate (actualizarea 5-2014)

Autor: Raver , 15:24 1339

Începem săptămâna cu noi actualizări pentru că, nu-i așa, trebuie să menținem ritmul inovației și, pe lângă acestea am eliminat și o serie de erori strecurate. Bineînțeles, vom continua munca nu numai în ceea ce privește eliminarea vechilor erori semnalate, dar și în introducerea de noi opțiuni.

Aflați mai multeNiciun comentariu

Actualizarea paginilor de sistem și erori (actualizarea 4-2014)

Autor: Raver , 15:25 1411

Din nou, suntem bucuroși să vă anunțăm că am sincronizat design-ul paginilor uCoz de sistem, precum și al paginilor ce afișează mesajele de eroare. Acestea sunt paginile tehnice, care nu aparțin în mod direct website-ului dvs, dar în general sunt foarte similare, în cadrul uCoz. În această categorie intră erorile 404, 502, 401 etc, dar și paginile: de dezactivare, de blocare, cu acces interzis, module inactive etc.

Aflați mai multe3 Comentarii

Noul editor vizual (actualizarea 3-2014)

Autor: Raver , 15:33 1322

Astăzi avem plăcerea de a prezenta un Editor Vizual complet nou pentru intrări - editorul denumit WYSIWYG.

Această actualizare este deosebit de utilă adminstratorilor de site-uri, precum și celor care publică materialele în cadrul unui website. Sperăm că va place tuturor și că nimeni nu va solicita revenirea la versiunea veche :)

Aflați mai multe2 Comentarii

Actualizări pe 2014. Partea a doua

Autor: Raver , 17:10 1460
Actualizare modul Albume Foto

Ei bine, veștile bune continuă!

Astăzi dorim să anunțăm a doua actualizare majoră din 2014 - aceasta este legată de modulul Albume Foto și este așteptată cu nerăbdare de mulți dintre utilizatorii fideli ai platformei.

Există numeroase elemente de ordin tehnic și vizual în cadrul sistemului pe care dorim să le îmbunătățim, iar astăzi a venit rândul Albumelor Foto.

Aflați mai multe4 Comentarii

Prima actualizare pe 2014: șabloane de sistem noi-nouțe

Autor: Raver , 19:51 2480
Șabloane de sistem noi

Această actualizare a fost promisă de ceva timp și mulți dintre utilizatorii noștri au așteptat-o cu nerăbdare: au fost adăugate 28 de șabloane noi, gratuite! Iar acestea nu sunt simple șabloane - ci sunt de tipul responsive (șabloane ce se adaptează rezoluției monitorului dvs, inclusiv a dispozitivelor mobile).

Aflați mai multe3 Comentarii
« 1 2 ... 5 6 7 8 9 »