blog-ul oficial uCoz

Prima actualizare pe 2014: șabloane de sistem noi-nouțe

Autor: Raver , 19:51 2510
Șabloane de sistem noi

Această actualizare a fost promisă de ceva timp și mulți dintre utilizatorii noștri au așteptat-o cu nerăbdare: au fost adăugate 28 de șabloane noi, gratuite! Iar acestea nu sunt simple șabloane - ci sunt de tipul responsive (șabloane ce se adaptează rezoluției monitorului dvs, inclusiv a dispozitivelor mobile).

Aflați mai multe3 Comentarii

uRezultatele din 2013!

Autor: Raver , 22:51 1235
uИтоги 2013 года

Salutări tuturor și un călduros La Mulți Ani! Este foarte plăcut ca acum, la începutul noului an să rezumăm un 2013 atât de productiv pentru uCoz!

În cursul lui 2013 am anunțat numeroase actualizări, remedieri de erori dar și lansări: uID.me reînnoit, iar aceasta este doar o parte din ceea ce am făcut în 2013! Așadar, vă invităm să ne reamintim evenimentele anului ce tocmai s-a încheiat, momente importante pentru echipa uCoz, dar mai ales pentru voi, utilizatorii noștri.

Aflați mai multeNiciun comentariu

Am lansat Bara Socială!

Autor: Raver , 15:46 2284

După cum puteți observa și în imaginea postată, astăzi vom vorbi despre Social Media. Recent, echipa noastră a început să dezvolte, în mod activ, conectarea a site-urilor uCoz cu rețelele de socializare iar astăzi suntem pregătiți să vă prezentăm un instrument absolut nou pentru Website-uri!

Aflați mai multe4 Comentarii

Noi actualizări pentru modulele Forum și Magazin Online!

Autor: Raver , 17:09 1514
Modulul Forum este unul dintre cele mai populare printre utilizatorii noștri, de aceea a venit vremea să prezentăm ultimele erori și actualizări care-l privesc. De-a lungul timpului, am constatat că întrebarea cea mai frecvent pusă cu privire la Forum este dacă subforumurile vor fi adăugate la un moment dat. Și pentru o perioadă lungă, răspunsul la această întrebare a fost unul negativ însă, astăzi, putem spune că ne gândim la implementarea acestei caracteristici și este foarte probabil să vedeți subforumurile introduse în următoarele actualizări. Vă promit că vom vorbi despre acestea într-un alt articol, iar în cel de astăzi vom dezvălui alte lucruri extrem de utile pentru fiecare utilizator. Astfel, pe lângă actualizările de toamnă din cadrul forumului, am pregătit și anumite actualizări în cadrul modulului Magazin Online, precum și alte câteva erori eliminate!
Aflați mai multe2 Comentarii

Sfârșit de vară, început de noi actualizări!

Autor: Raver , 19:20 1104
După lansarea noului modul – Distribuitor Rețele Sociale – dorim să vă prezentăm un nou set de actualizări și erori ce au fost eliminate. Acestea afectau următoarele module: Magazin Online, Știrile site-ului, Panoul de anunțuri, Jocuri Online, Teste, Video, Forum.
Au fost realizate numeroase îmbunătățiri minore, iar mai jos le vom prezenta în detaliu:
Aflați mai multe3 Comentarii

Am lansat modulul "Distribuitor Rețele Sociale"

Autor: Raver , 19:10 1433
Astăzi dorim să anunțăm lansarea unui nou modul - Distribuitor Rețele Sociale, ce vă va permite publicarea automată a informațiilor dorite de pe website-urile uCoz, direct în cadrul rețelelor sociale. Momentan, modulul de distribuție funcționează pentru două module: Știrile Site-ului și Blog, făcând parte din modulele oferite în mod gratuit. Cu siguranță îl veți găsi extrem de util pentru postarea de informații în cadrul rețelelor sociale – de aceea credem că proprietarii site-urilor ce au comunități active în rețelele sociale vor aprecia acest modul.
Aflați mai multe5 Comentarii

Noi actualizări la Magazinul online şi câteva corecții

Autor: Raver , 20:00 776
Cu siguranţă aţi observat că în ultima perioadă am publicat pe acest blog mai multe articole despre actualizări şi erori reparate. Credem că acesta este un trend pozitiv şi vom face tot posibilul să continuăm pe aceeaşi linie în ceea ce priveşte creşterea şi modernizarea sistemului nostru. Astăzi vă vom povesti despre modulul pe care-l dezvoltăm constant cu precădere – Magazinul Online.

Astfel, vă prezentăm actualizarea de astăzi cu ajutorul unui exemplu, astfel încât să fie cât mai clar şi mai uşor de înţeles.

Aflați mai multe1 Comentarii

Noutăți calde: corecții SEO și CAPTCHA

Autor: Raver , 14:26 776
Am avansat semnificativ în interiorul anotimpului soarelui puternic și, deși senzația generală este una de concediu, echipa uCoz lucrează de zor la dezvoltarea sistemului. După cum poate ați aflat deja, vara a început cu introducerea posibilității de conectare a nr de telefon mobil la website, iar astăzi dorim să anunţăm două noi actualizări importante:

Erori SEO eliminate (o actualizare destul de consistentă); CAPTCHA la autentificarea în Panoul de Control (comportamentul său inteligent);

Utilizatorii familiarizați suficient de bine cu acest subiect, au aşteptat corectarea erorilor SEO de ceva vreme. Pe scurt, acestea sunt diferite erori de sistem din cauza cărora apar pagini duplicate în indexul de căutare. Era posibil să eliminați în mod individual unele dubluri însă, în cazul celorlalte era imposibilă ştergerea acestora. În orice caz, am colectat mai multe probleme diferite, unele chiar ipotetice aparent şi le-am remediat în mod colectiv.
Aflați mai multe2 Comentarii

Primele inovații și actualități ale verii

Autor: Raver , 19:14 1016
Cu toate că a venit vara, perioada vacanţelor, echipa uCoz continuă să lucreze, iar astăzi suntem gata să anunţăm cele mai noi rezultate ale muncii noastre: actualizări, erori corectate, şabloane noi și multe altele. Ultimele dintre ele au avut loc în luna Aprilie iar, despre acestea puteți citi aici. În primul rând, dorim să vă prezentăm o inovaţie mult aşteptată în sistem – posibilitatea de a vă conecta numărul de telefon mobil la website-ul uCoz.
Aflați mai multe9 Comentarii

uCoz în direct la ProTV

Autor: Raver , 03:58 1412
În general, Internetul s-a fixat ca un canal de sine stătător, independent de televiziune, iar în prezent este privit mai mult ca un competitor față de ea. Asta pentru că bugetele destinate publicității online au început să crească din ce în ce mai mult în fiecare an, iar în România se estimează că, în câțiva ani, publicitatea pe internet o va depăși pe cea de la TV. Cu toate acestea, există momente în care Internetul și Televiziunea se completează în mod fericit, așa cum a fost pe data de 8 Mai, când uCoz a apărut în direct la ProTV, în cadrul emisiunii I Like IT, realizată de George Buhnici.
Aflați mai multeNiciun comentariu
« 1 2 ... 6 7 8 9 »