blog-ul oficial uCoz

Sfârșit de vară, început de noi actualizări!

Autor: Raver , 19:20 1088
După lansarea noului modul – Distribuitor Rețele Sociale – dorim să vă prezentăm un nou set de actualizări și erori ce au fost eliminate. Acestea afectau următoarele module: Magazin Online, Știrile site-ului, Panoul de anunțuri, Jocuri Online, Teste, Video, Forum.
Au fost realizate numeroase îmbunătățiri minore, iar mai jos le vom prezenta în detaliu:
Aflați mai multe3 Comentarii

Am lansat modulul "Distribuitor Rețele Sociale"

Autor: Raver , 19:10 1412
Astăzi dorim să anunțăm lansarea unui nou modul - Distribuitor Rețele Sociale, ce vă va permite publicarea automată a informațiilor dorite de pe website-urile uCoz, direct în cadrul rețelelor sociale. Momentan, modulul de distribuție funcționează pentru două module: Știrile Site-ului și Blog, făcând parte din modulele oferite în mod gratuit. Cu siguranță îl veți găsi extrem de util pentru postarea de informații în cadrul rețelelor sociale – de aceea credem că proprietarii site-urilor ce au comunități active în rețelele sociale vor aprecia acest modul.
Aflați mai multe5 Comentarii

Noi actualizări la Magazinul online şi câteva corecții

Autor: Raver , 20:00 757
Cu siguranţă aţi observat că în ultima perioadă am publicat pe acest blog mai multe articole despre actualizări şi erori reparate. Credem că acesta este un trend pozitiv şi vom face tot posibilul să continuăm pe aceeaşi linie în ceea ce priveşte creşterea şi modernizarea sistemului nostru. Astăzi vă vom povesti despre modulul pe care-l dezvoltăm constant cu precădere – Magazinul Online.

Astfel, vă prezentăm actualizarea de astăzi cu ajutorul unui exemplu, astfel încât să fie cât mai clar şi mai uşor de înţeles.

Aflați mai multe1 Comentarii

Noutăți calde: corecții SEO și CAPTCHA

Autor: Raver , 14:26 759
Am avansat semnificativ în interiorul anotimpului soarelui puternic și, deși senzația generală este una de concediu, echipa uCoz lucrează de zor la dezvoltarea sistemului. După cum poate ați aflat deja, vara a început cu introducerea posibilității de conectare a nr de telefon mobil la website, iar astăzi dorim să anunţăm două noi actualizări importante:

Erori SEO eliminate (o actualizare destul de consistentă); CAPTCHA la autentificarea în Panoul de Control (comportamentul său inteligent);

Utilizatorii familiarizați suficient de bine cu acest subiect, au aşteptat corectarea erorilor SEO de ceva vreme. Pe scurt, acestea sunt diferite erori de sistem din cauza cărora apar pagini duplicate în indexul de căutare. Era posibil să eliminați în mod individual unele dubluri însă, în cazul celorlalte era imposibilă ştergerea acestora. În orice caz, am colectat mai multe probleme diferite, unele chiar ipotetice aparent şi le-am remediat în mod colectiv.
Aflați mai multe2 Comentarii

Primele inovații și actualități ale verii

Autor: Raver , 19:14 984
Cu toate că a venit vara, perioada vacanţelor, echipa uCoz continuă să lucreze, iar astăzi suntem gata să anunţăm cele mai noi rezultate ale muncii noastre: actualizări, erori corectate, şabloane noi și multe altele. Ultimele dintre ele au avut loc în luna Aprilie iar, despre acestea puteți citi aici. În primul rând, dorim să vă prezentăm o inovaţie mult aşteptată în sistem – posibilitatea de a vă conecta numărul de telefon mobil la website-ul uCoz.
Aflați mai multe9 Comentarii

uCoz în direct la ProTV

Autor: Raver , 03:58 1369
În general, Internetul s-a fixat ca un canal de sine stătător, independent de televiziune, iar în prezent este privit mai mult ca un competitor față de ea. Asta pentru că bugetele destinate publicității online au început să crească din ce în ce mai mult în fiecare an, iar în România se estimează că, în câțiva ani, publicitatea pe internet o va depăși pe cea de la TV. Cu toate acestea, există momente în care Internetul și Televiziunea se completează în mod fericit, așa cum a fost pe data de 8 Mai, când uCoz a apărut în direct la ProTV, în cadrul emisiunii I Like IT, realizată de George Buhnici.
Aflați mai multeNiciun comentariu

S-a încălzit sistemul cu noi actualizări

Autor: Raver , 12:19 918
Vara e tot mai aproape, de aceea continuăm să corectăm unele erori din platformă şi să efectuăm noi actualizări. După cum probabil ați ghicit, despre asta vom povesti în cele ce urmează. Aceasta este cea de-a cincea actualizare din acest an şi, bineînţeles, vor mai urma și altele! Rolul acestora este de a vă face experiența în utilizarea sistemului cât mai comfortabilă, dar și de întâmpina pe cei aproximativ 2 milioane de utilizatori noi cum se cuvine.
Aflați mai multe4 Comentarii

Sinteza unui început de an

Autor: Raver , 21:28 883
Pentru că evoluția înseamnă doar inovație și dezvoltare iar stagnarea înseamnă involuție, vrem să vă mai povestim cum a mai crescut sistemul uCoz la nivel global, în ultimele luni.
De multe ori, utilizatorii ne-au solicitat o varietate mai mare a șabloanelor existente, astfel că le-am ascultat dorințele acestora și am lansat la începutul lui Februarie ucoztemplates.com. Aceasta este o galerie de template-uri realizate de utilizatori, ce înglobează ultimele tendințe în design. Am anunțat lansarea anterior și pe Forum-ul în limba română, dar știm că o reamintire este întotdeauna binevenită. Astfel, acolo puteți descărca și instala atât design-uri gratuite precum și unele de tip premium, cu plată. Momentan există aproape 200 de șabloane pe toate gusturile, iar numărul acestora va crește.
Aflați mai multeNiciun comentariu

De 8 martie sosesc noi surprize

Autor: Raver , 11:48 1353
Pentru că astăzi este 8 Martie, dorim să oferim tuturor domnișoarelor și doamnelor care au creat website-uri în sistemul uCoz un pachet de tip Avansat timp de o lună Cadou! Tot ce trebuie să faceți este să lăsați într-un comentariu aici adresa website-ului unde doriți să activăm pachetul respectiv și în maxim 48 de ore veți primi cadoul din partea uCoz. În același timp, dorim să profităm de această frumoasă ocazie și să anunțăm câteva noi actualizări ale sistemului.
Aflați mai multeNiciun comentariu

Care sunt avantajele utilizării noului modul Video

Autor: Raver , 15:05 1349
După cum poate ați observat, cu puțin timp în urmă a avut loc lansarea celui de-al 22-lea modul uCoz, cel Video. Detalii despre lansare precum și discuțiile apărute între utilizatori, pot fi găsite aici. Momentan, platforma este într-un dinamic proces de continuuă dezvoltare, aducând îmbunătățiri şi noutăți, acestea venind ca un răspuns la feedback-urile oferite de utilizatorii noștri – pe care dorim, în permanenţă să îi implicăm activ în toate procesele de îmbunătățire ale serviciilor noastre.
Așadar, pentru a întâmpina nevoile utilizatorilor noștri, am creat acest modul Video, modul ce prezintă numeroase avantaje, pe care le veți descoperi cu ușurință dacă îl veți testa. Mai jos enumerăm doar o parte dintre acestea, pentru a amplifica plăcerea descoperirii momentului în care veți încerca noul modul. Poate ne repetăm, dar vrem să credem că este o repetiție utilă și necesară:
Aflați mai multeNiciun comentariu
« 1 2 ... 6 7 8 9 »