blog-ul oficial uCoz

uCoz: Împreună de 12 ani!

Autor: Felicia , 08:14 2669

Cu siguranță membrii mai vechi știu că 29 octombrie este o zi specială pentru uCoz. Recent, am sărbătorit cea de-a 12-a aniversare.

Am fost atât de prinși de pregătirea următoarelor actualizări, încât abia azi publicăm postarea despre aniversarea noastră :)

Aflați mai multeNiciun comentariu

Despre problemele de autentificare și înregistrare pe site-urile uCoz

Autor: bigblog , 21:23 4173

Noi ne-am fi dorit ca următoarea noastră postare să conțină informații cu privire la actualizările noi și interesante ale sistemului dar, din păcate, situații de acest gen apar cel puțin odată în activitatea fiecărui serviciu web. Astăzi vom discuta despre situația cu care proprietarii de website-uri uCoz și utilizatorii acestora se confruntă momentan, dar și despre soluțiile existente pentru a vă administra website-ul până când erorile de autentificare și înregistrare în cadrul uID vor fi remediate.

Aflați mai multe6 Comentarii

Lansarea actualizărilor uCoz

Autor: Felicia , 13:00 2325

sau "De ce nu pot vedea actualizarea pe serverul meu?"

Cu siguranță aveți întrebări cu privire la modul în care sunt lansate actualizările și noile opțiuni în cadrul uCoz. De ce acestea nu sunt disponibile pe toate serverele concomitent? De ce durează câteodată chiar și până la câteva săptămâni ca toate serverele să fie actualizate?

Aflați mai multe3 Comentarii

5 actualizări utile pentru imagini

Autor: Felicia , 21:53 2247

Crăciunul și Anul Nou se apropie, dar asta nu înseamnă că nu vă putem îndeplini visele chiar și acum! Această actualizare este una mult așteptată - din păcate, din motive tehnice nu am putut-o lansa mai devreme. Însă astăzi ne luăm revanșa și vă prezentăm noi opțiuni care vă permit să stabiliți tag-uri ALT și TITLE pentru imaginile din cadrul postărilor.

Aflați mai multe6 Comentarii

Cum se fac bani cu un website uCoz

Autor: Raver , 11:09 2350

Există numeroase modalități prin care vă puteți transforma website-ul într-o sursă de venit, care poate reprezenta fie un mic câștig pentru suplimentarea veniturilor lunare sau chiar principala sursă de venit. La fel ca orice afacere, aceasta necesită efort și dedicare, deoarece internetul nu mai este "o mașină de făcut bani", așa cum era în anul 2000.

Aflați mai multe15 Comentarii

Lucrul cu Editorul de Pagini uCoz

Autor: Raver , 19:04 1431

Pentru că dorim să contribuim la succesul website-urilor create, ne îmbogățim în permanență colecția de ghiduri și sfaturi cu privire la utilizarea sistemului nostru. Astăzi, avem plăcerea să vă prezentăm un mic ghid despre lucrul cu modulul Editorul de Pagini. Acesta conține răspunsuri la cele mai frecvente întrebări legate de modul și care, sperăm noi, vă vor crește eficiența în dezvoltarea site-ului personal.

Aflați mai multe7 Comentarii

Modulul Statistici - Funcții și avantaje

Autor: Raver , 15:06 1209

Orice webmaster precupat de succesul website-ului său, trebuie să ia în considerare statisticile acestuia: vizite pe lună, vizitatori noi, originea vizitatorilor, etc. Conștienți fiind de importanța acestui aspect, am creat în urmă cu câțiva ani modulul Statistici pentru a facilita activitatea tuturor webmasterilor din sistem.

Astăzi vom vorbi despre funcţiile de bază ale modulului, destinate începătorilor - aceştia au nevoie în primul rând de o imagine completă asupra traficului, pentru a-şi face site-ul unul de succes.

Aflați mai multeNiciun comentariu

Asistența Tehnică - cifre și evoluție

Autor: Raver , 18:49 1328

În ultima perioadă am adus destul de multe modificări platformei: am adăugat noi opţiuni, le-am actualizat pe cele existente, am creat un nou design pentru proiectele noastre - într-un cuvânt, am îmbunătăţit tot ce am putut :). În cadrul acestui articol, ne vom concentra asupra unui departament al companiei care este mereu în strânsă legătură cu utilizatorii sistemului. După cum probabil ați ghicit deja, vorbim aici despre Asistența tehnică. Cu această ocazie, vrem să vă spunem mai multe despre servicul de suport și noutățile cu privire la acesta, cu mențiunea că elementul cel mai important este migrarea către sistemul de procesare a mesajelor individuale - OTRS .

Aflați mai multe2 Comentarii

De ce trebuie să vă înscrieți website-ul în TOP100 uCoz

Autor: Raver , 19:35 1999
Actualizare modul Albume Foto

Ce este Top100?

Top100 uCoz este lista de site-uri cu cel mai mare număr de hit-uri (Hits) și vizitatori unici, din ultimele 24 de ore. Pe lângă lista de site-uri, există şi o listă a celor mai frecventate forumuri și cataloage (directoare) active.

Participarea la acest top este opțională și, ocazional, veți găsi în panoul de control un mesaj ce vă aminteşte de posibilitatea de a participa.

Aflați mai multe10 Comentarii

Noutăți din uBucătărie în prag de sărbători

Autor: Raver , 23:44 2238
În acest articol avem plăcerea să vă împărtășim câteva îmbunătățiri din sistem. Din start, vă spunem că acest lucru nu reprezintă un bilanț al anului: vom vorbi despre ceea ce am schimbat cu câteva zile în urmă și "ceea ce-ar putea aduce ziua de mâine". Vor fi o mulțime de noutăți, așa că faceți-vă comozi și pregătiți-vă să savurați partea de text pe care o simțiți cea mai consistentă și mai delicioasă pentru gusturile voastre.

Pentru felul întâi, am adus o primă inovație - o nouă formă de înregistrare pentru uCoz. Dimensiunea formei s-a micșorat și au fost adăugate opțiunile de înregistrare prin intermediul iubitelor noastre rețele de socializare.
Aflați mai multe2 Comentarii